Îãëàñè , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Мериан-АС ДОО - Општ работник

                                                       
  
      Општ работник
 Основна дејност Производство
 Огласувач Мериан-АС ДОО
 Регион Скопје
 Отворен од 30/6/2020
 Отворен до 29/8/2020
 Плата Нема информација
 Број на работни места 2
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 070 219 334
 E-Mail contact@merianas.com.mk
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
Фирмата,,Мериан АС,,ДОО Скопје која се занимава со производтво на мебел има потреба од вработување на 2(двајца) општи работници
Плата по договор
Сите заинтересирани кандидати можат да се јават на 070 219 334 или да пратат CV на contact@merianas.com.mk
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  8/7/2020
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  7/9/2020
         Важи од:
  9/7/2020
    Стоматолог    
         Важи до:
  8/9/2020
         Важи од:
  21/7/2020
    Фармацевтски техничар    
         Важи до:
  15/8/2020
         Важи од:
  4/8/2020
    Python Developer    
         Важи до:
  15/8/2020
         Важи од:
  4/8/2020
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  31/8/2020
         Важи од:
  5/8/2020
    Дистрибутер    
         Важи до:
  31/8/2020
         Важи од:
  7/8/2020
    Accounting specialist    
         Важи до:
  30/9/2020
         Важи од:
  7/8/2020
    Product Specialist    
         Важи до:
  20/8/2020
         Важи од:
  11/8/2020
    Sales Assistant    
         Важи до:
  15/8/2020
         Важи од:
  13/8/2020
    Собар/ka    
         Важи до:
  12/9/2020
         Важи од:
  13/8/2020
    Стручен Соработник    
         Важи до:
  21/8/2020

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Скрин принт   Скопје  
  Графички дизајнер
  Графичка   Важи до:   7/9/2020  
0   Огласувач: Илумидент   Скопје  
  Стоматолог
  Стоматологија   Важи до:   8/9/2020  
1   Огласувач: АМСМ   Скопје   - Средно образование - Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит - Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување - Напредно познавање на MS Office - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
  Осигурителен Брокер
  Осигурување   Важи до:   25/8/2020   - Средно образование - Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит - Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување - Напредно познавање на MS Office - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |