Îãëàñè , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Илумидент - Стоматолог

                                                       
  
      Стоматолог
 Основна дејност Стоматологија
 Огласувач Илумидент
 Регион Скопје
 Отворен од 9/7/2020
 Отворен до 8/9/2020
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон Нема информација
 E-Mail ilumident@yahoo.com
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
П.З.У Илумидент има потреба од Доктор по општа стоматологија со работно искуство од најмалку 5 години.

Работно време: од 10h до 18 h

Пријавени на неопределено работно време

Вашите CV-a пратете ги на: ilumident@yahoo.com
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  30/6/2020
    Општ работник    
         Важи до:
  29/8/2020
         Важи од:
  8/7/2020
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  7/9/2020
         Важи од:
  21/7/2020
    Фармацевтски техничар    
         Важи до:
  15/8/2020
         Важи од:
  4/8/2020
    Python Developer    
         Важи до:
  15/8/2020
         Важи од:
  4/8/2020
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  31/8/2020
         Важи од:
  5/8/2020
    Дистрибутер    
         Важи до:
  31/8/2020
         Важи од:
  7/8/2020
    Accounting specialist    
         Важи до:
  30/9/2020
         Важи од:
  7/8/2020
    Product Specialist    
         Важи до:
  20/8/2020
         Важи од:
  11/8/2020
    Sales Assistant    
         Важи до:
  15/8/2020
         Важи од:
  13/8/2020
    Собар/ka    
         Важи до:
  12/9/2020
         Важи од:
  13/8/2020
    Стручен Соработник    
         Важи до:
  21/8/2020

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Мериан-АС ДОО   Скопје  
  Општ работник
  Производство   Важи до:   29/8/2020  
0   Огласувач: Скрин принт   Скопје  
  Графички дизајнер
  Графичка   Важи до:   7/9/2020  
1   Огласувач: АМСМ   Скопје   - Средно образование - Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит - Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување - Напредно познавање на MS Office - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
  Осигурителен Брокер
  Осигурување   Важи до:   25/8/2020   - Средно образование - Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит - Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување - Напредно познавање на MS Office - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |