Îãëàñè , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Apteka - Фармацевтски техничар

                                                       
  
      Фармацевтски техничар
 Основна дејност Фармација
 Огласувач Apteka
 Регион Кавадарци
 Отворен од 21/7/2020
 Отворен до 15/8/2020
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон Нема информација
 E-Mail apteka_info@yahoo.com
 Потребни квалификации
 -CCC
 Детали за огласот
Аптека во Каварадци поради проширување на својот тим вработува фармацевтски техничар со лиценца за работа со или без работно искуство во аптека. Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија со фотографија на следната email адреса: apteka_info@yahoo.com
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  30/6/2020
    Општ работник    
         Важи до:
  29/8/2020
         Важи од:
  8/7/2020
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  7/9/2020
         Важи од:
  9/7/2020
    Стоматолог    
         Важи до:
  8/9/2020
         Важи од:
  4/8/2020
    Python Developer    
         Важи до:
  15/8/2020
         Важи од:
  4/8/2020
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  31/8/2020
         Важи од:
  5/8/2020
    Дистрибутер    
         Важи до:
  31/8/2020
         Важи од:
  7/8/2020
    Accounting specialist    
         Важи до:
  30/9/2020
         Важи од:
  7/8/2020
    Product Specialist    
         Важи до:
  20/8/2020
         Важи од:
  11/8/2020
    Sales Assistant    
         Важи до:
  15/8/2020
         Важи од:
  13/8/2020
    Собар/ka    
         Важи до:
  12/9/2020
         Важи од:
  13/8/2020
    Стручен Соработник    
         Важи до:
  21/8/2020

 


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |