Îãëàñè , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , АМСМ - Осигурителен Брокер

                                                       
  
      Осигурителен Брокер
 Основна дејност Осигурување
 Огласувач АМСМ
 Регион Скопје
 Отворен од 28/7/2020
 Отворен до 25/8/2020
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Сите видови на вработување
 Телефон Нема информација
 E-Mail vrabotuvanje@amsm.com.mk
 Потребни квалификации
 - Средно образование
- Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит
- Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување
- Напредно познавање на MS Office
- Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
 Детали за огласот
- Продажба на полиси за задолжително и незадолжително осигурување
   
Внесете код за промена / бришење на огласот

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Мериан-АС ДОО   Скопје  
  Општ работник
  Производство   Важи до:   29/8/2020  
0   Огласувач: Скрин принт   Скопје  
  Графички дизајнер
  Графичка   Важи до:   7/9/2020  
0   Огласувач: Илумидент   Скопје  
  Стоматолог
  Стоматологија   Важи до:   8/9/2020  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |