Îãëàñè , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Адвокатско друштво Доневски - Адвокат

                                                       
  
      Адвокат
 Основна дејност Право
 Огласувач Адвокатско друштво Доневски
 Регион Скопје
 Отворен од 6/11/2020
 Отворен до 31/12/2020
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 023135337
 E-Mail office@donevski-lawfirm.com
 Потребни квалификации
 Положен правосуден испит Искуство од најмалку 6 месеци во адвокатура Возачка дозвола Б категорија Англиски јазик.
 Детали за огласот
Се вработува адвокат или адвокатски стручен соработник.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  10/11/2020
    Distributer    
         Важи до:
  7/12/2020
         Важи од:
  10/11/2020
    Програмер    
         Важи до:
  31/12/2020
         Важи од:
  19/11/2020
    Медицинска сестра    
         Важи до:
  17/12/2020

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Реоника   Скопје   Работа со компјутер, тимска работа, позитивен пристап кон пациентите.
  Медицинска сестра
  Медицина   Важи до:   17/12/2020   Работа со компјутер, тимска работа, позитивен пристап кон пациентите.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |