Îãëàñè , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Реоника - Медицинска сестра

                                                       
  
      Медицинска сестра
 Основна дејност Медицина
 Огласувач Реоника
 Регион Скопје
 Отворен од 19/11/2020
 Отворен до 17/12/2020
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 077/959-686
 E-Mail pzureonika@gmail.com
 Потребни квалификации
 Работа со компјутер, тимска работа, позитивен пристап кон пациентите.
 Детали за огласот
ПЗУ Поликлиника Реоника има потреба од медицинска сестра на неопределено време. Одлични услови за работа и солидна плата. Работа со возрасни пациенти и педијатриска популација. Телефони за контакт: 077/959-686 и 070/318-157 и e-mail: pzureonika@gmail.com
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  6/11/2020
    Адвокат    
         Важи до:
  31/12/2020
         Важи од:
  10/11/2020
    Distributer    
         Важи до:
  7/12/2020
         Важи од:
  10/11/2020
    Програмер    
         Важи до:
  31/12/2020

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Адвокатско друштво Доневски   Скопје   Положен правосуден испит Искуство од најмалку 6 месеци во адвокатура Возачка дозвола Б категорија Англиски јазик.
  Адвокат
  Право   Важи до:   31/12/2020   Положен правосуден испит Искуство од најмалку 6 месеци во адвокатура Возачка дозвола Б категорија Англиски јазик.


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |