Îãëàñè , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Анитерм ДООЕЛ Скопје - Сервисер

                                                       
  
      Сервисер
 Основна дејност Енергетика
 Огласувач Анитерм ДООЕЛ Скопје
 Регион Скопје
 Отворен од 13/1/2021
 Отворен до 12/3/2021
 Плата Нема информација
 Број на работни места 10
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 071/321-468
 E-Mail aniterm@aniterm.com.mk
 Потребни квалификации
 Нема информација
 Детали за огласот
Се бара сервисер и помошник сервисер со работно искуство во областа на климатизација.

Заинтересираните кандидати можат да се пријават на огласот на aniterm@aniterm.com.mk со испратена кратка биографија.

Кандидатите што ги исполнуваат условите, ќе бидат исконтактирани во најкраток можен рок.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  13/1/2021
    Мак Спејс    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  10/2/2021
    Осигурителен Брокер    
         Важи до:
  25/2/2021
         Важи од:
  10/2/2021
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  15/2/2021
    Електро инженер    
         Важи до:
  15/3/2021
         Важи од:
  16/2/2021
    Возач механичар база Велес    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  16/2/2021
    Раководител на Сервис и помош на пат Велес    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  18/2/2021
    Продавач/ка во малопродажен објект    
         Важи до:
  25/2/2021
         Важи од:
  19/2/2021
    Референт за прием на возила и наплата    
         Важи до:
  3/3/2021
         Важи од:
  23/2/2021
    ситопечатар    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  24/2/2021
    Фармацевт    
         Важи до:
  23/3/2021
         Важи од:
  24/2/2021
    Магационер    
         Важи до:
  5/3/2021

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Книговодител-Сметководител   Скопје  
  Мак Спејс
  Неозначена   Важи до:   28/2/2021  
0   Огласувач: АМСМ   Скопје   - Средно образование - Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит - Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување - Напредно познавање на MS Office - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
  Осигурителен Брокер
  Осигурување   Важи до:   25/2/2021   - Средно образование - Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит - Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување - Напредно познавање на MS Office - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
0   Огласувач: FEYDOM FURNITURE   Скопје  
  Графички дизајнер
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   28/2/2021  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |