Îãëàñè , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , АМСМ - Осигурителен Брокер

                                                       
  
      Осигурителен Брокер
 Основна дејност Осигурување
 Огласувач АМСМ
 Регион Скопје
 Отворен од 10/2/2021
 Отворен до 25/2/2021
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Определено
 Телефон Нема информација
 E-Mail vrabotuvanje@amsm.com.mk
 Потребни квалификации
 - Средно образование
- Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит
- Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување
- Напредно познавање на MS Office
- Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
 Детали за огласот
20 часа - пола работно време

- Продажба на полиси за задолжително и незадолжително осигурување
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  13/1/2021
    Сервисер    
         Важи до:
  12/3/2021
         Важи од:
  13/1/2021
    Мак Спејс    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  10/2/2021
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  15/2/2021
    Електро инженер    
         Важи до:
  15/3/2021
         Важи од:
  16/2/2021
    Возач механичар база Велес    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  16/2/2021
    Раководител на Сервис и помош на пат Велес    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  18/2/2021
    Продавач/ка во малопродажен објект    
         Важи до:
  25/2/2021
         Важи од:
  19/2/2021
    Референт за прием на возила и наплата    
         Важи до:
  3/3/2021
         Важи од:
  23/2/2021
    ситопечатар    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  24/2/2021
    Фармацевт    
         Важи до:
  23/3/2021
         Важи од:
  24/2/2021
    Магационер    
         Важи до:
  5/3/2021

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Анитерм ДООЕЛ Скопје   Скопје  
  Сервисер
  Енергетика   Важи до:   12/3/2021  
0   Огласувач: Книговодител-Сметководител   Скопје  
  Мак Спејс
  Неозначена   Важи до:   28/2/2021  
0   Огласувач: FEYDOM FURNITURE   Скопје  
  Графички дизајнер
  Продажба и Маркетинг   Важи до:   28/2/2021  


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |