Îãëàñè , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , УВЦ МАКС ДООЕЛ - Електро инженер

                                                       
  
      Електро инженер
 Основна дејност Производство
 Огласувач УВЦ МАКС ДООЕЛ
 Регион Скопје
 Отворен од 15/2/2021
 Отворен до 15/3/2021
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон Нема информација
 E-Mail office@uvcmax.com
 Потребни квалификации
 - Високо образование ФЕИТ / Електроника
- минимум една година работно искуство
- познавање на C програмски јазик
- одлично познавање на англиски јазик
- Одлични интерперсонални, комуникациски и аналитички способности, организираност и систематичност во работата.
- Самоиницијативна личност и тимски работник
- желба за напредок
 Детали за огласот
Друштвото за производство, трговија и услуги УВЦ МАКС ДОО Скопје кое се бави со производство и продажба на паметни уреди за дезинфекција има потреба од :
ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР


РАБОТНИ ОБВРСКИ

- Дизајнирање на електрични кола
- Програмирање на микроконтролери ( STMicroelectronics, Cypress semiconductor, Raspberry pi, Arduino )
- Правење на прототипи на електрични системи


Доколку се пронаоѓате во овој профил на вработен и сте амбициозна личност желна за предизвици , со задоволство ќе го разгледаме вашето резиме . Вашата кратка биографија и мотивационо писмо испратете ја на office@uvcmax.com со назнака на позицијата за која аплицирате.

- Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат исконтактирани
- Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во УВЦ МАКС ДОО или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  13/1/2021
    Сервисер    
         Важи до:
  12/3/2021
         Важи од:
  13/1/2021
    Мак Спејс    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  10/2/2021
    Осигурителен Брокер    
         Важи до:
  25/2/2021
         Важи од:
  10/2/2021
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  16/2/2021
    Возач механичар база Велес    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  16/2/2021
    Раководител на Сервис и помош на пат Велес    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  18/2/2021
    Продавач/ка во малопродажен објект    
         Важи до:
  25/2/2021
         Важи од:
  19/2/2021
    Референт за прием на возила и наплата    
         Важи до:
  3/3/2021
         Важи од:
  23/2/2021
    ситопечатар    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  24/2/2021
    Фармацевт    
         Важи до:
  23/3/2021
         Важи од:
  24/2/2021
    Магационер    
         Важи до:
  5/3/2021

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Анитерм ДООЕЛ Скопје   Скопје  
  Сервисер
  Енергетика   Важи до:   12/3/2021  
0   Огласувач: Книговодител-Сметководител   Скопје  
  Мак Спејс
  Неозначена   Важи до:   28/2/2021  
0   Огласувач: АМСМ   Скопје   - Средно образование - Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит - Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување - Напредно познавање на MS Office - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
  Осигурителен Брокер
  Осигурување   Важи до:   25/2/2021   - Средно образование - Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит - Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување - Напредно познавање на MS Office - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |