Îãëàñè , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , АМСМ - Раководител на Сервис и помош на пат Велес

                                                       
  
      Раководител на Сервис и помош на пат Велес
 Основна дејност Автомобилска
 Огласувач АМСМ
 Регион Велес
 Отворен од 16/2/2021
 Отворен до 28/2/2021
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Определено
 Телефон Нема информација
 E-Mail vrabotuvanje@amsm.com.mk
 Потребни квалификации
 - Машински инженер, смер моторни возила
- Познавање на MS Office
- Познавање на Англиски јазик
- Најмалку 3 години работно искуство во водење на сервис
 Детали за огласот
- Координација на работата во сервисот и службите за помош на пат
- Материјална и финансиска контрола на сервисот
- Развој на мрежа за купување и препродажба на резервни делови преку сервисот
- Преговарање со правни лица за продажба на услугите од сервисот
- Директен контакт со корисници
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  13/1/2021
    Сервисер    
         Важи до:
  12/3/2021
         Важи од:
  13/1/2021
    Мак Спејс    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  10/2/2021
    Осигурителен Брокер    
         Важи до:
  25/2/2021
         Важи од:
  10/2/2021
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  15/2/2021
    Електро инженер    
         Важи до:
  15/3/2021
         Важи од:
  16/2/2021
    Возач механичар база Велес    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  18/2/2021
    Продавач/ка во малопродажен објект    
         Важи до:
  25/2/2021
         Важи од:
  19/2/2021
    Референт за прием на возила и наплата    
         Важи до:
  3/3/2021
         Важи од:
  23/2/2021
    ситопечатар    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  24/2/2021
    Фармацевт    
         Важи до:
  23/3/2021
         Важи од:
  24/2/2021
    Магационер    
         Важи до:
  5/3/2021

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: АМСМ   Велес   - Средно образование ССС – Машински, Електротехнички техничар - Работно искуство од: автомеханика, автоелектрика, дијагностика на системите на моторните возила, возач на товарно возило-камион, најмалку 1 години - Возачка дозвола за Б и Ц категорија (ќе се смета за предност Е) - Основно познавање на MS Office - Основно познавање на Англиски јазик и/или Германски јазик (ќе се смета за предност)
  Возач механичар база Велес
  Автомобилска   Важи до:   28/2/2021   - Средно образование ССС – Машински, Електротехнички техничар - Работно искуство од: автомеханика, автоелектрика, дијагностика на системите на моторните возила, возач на товарно возило-камион, најмалку 1 години - Возачка дозвола за Б и Ц категорија (ќе се смета за предност Е) - Основно познавање на MS Office - Основно познавање на Англиски јазик и/или Германски јазик (ќе се смета за предност)
0   Огласувач: АМСМ   Скопје   - Средно образование ССС - Возачка дозвола за Б категорија - Средно познавање на MS Office - Средно познавање на Англиски јазик - Работно искуство од 1 години на оперативни задачи во сервис за патнички моторни возила
  Референт за прием на возила и наплата
  Автомобилска   Важи до:   3/3/2021   - Средно образование ССС - Возачка дозвола за Б категорија - Средно познавање на MS Office - Средно познавање на Англиски јазик - Работно искуство од 1 години на оперативни задачи во сервис за патнички моторни возила  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |