Îãëàñè , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , ЦАКЕ МАСТЕР ДОО Скопје - Продавач/ка во малопродажен објект

                                                       
  
      Продавач/ка во малопродажен објект
 Основна дејност Сите дејности
 Огласувач ЦАКЕ МАСТЕР ДОО Скопје
 Регион Скопје
 Отворен од 18/2/2021
 Отворен до 25/2/2021
 Плата 15000
 Број на работни места 1
 Вид на работување Неопределено
 Телефон 078458470
 E-Mail info@cakemaster.mk
 Потребни квалификации
 Минимум ССС
Познавањето на англиски јазик
Познавање на работа на компјутер и каса
Со или без претходно работно искуство во малопродажба
 Детали за огласот
Компанијата Цаке Мастер доо Скопје која е ексклузивен увозник и дистрибутер на повеќе видови на торти и колачи под брендовите STAMEVSKI, SALZBURG PATISSERIE и SWEET HOUSE EXCLUSIVE, има потреба за ПРОДАВАЧ/КА во својот ексклузивен малопродажен објект во Т.Ц. Беверли Хилс во центарот на Скопје.

Опис на работна позиција: Прием и изложување на робa, продажба


Потребни квалификации

Минимум ССС
Познавањето на англиски јазик
Познавање на работа на компјутер и каса
Со или без претходно работно искуство во малопродажба


Личен профил и потребни особини

Комуникативна и динамична личност со продажни вештини
Љубезност и посветеност
Професионален однос и деловна етика
Способност за тимска работа


Услови за работа
Работно време на малопродажниот објект е од 09:00 до 22:00 од Понеделник до Сабота.
Работа во 2 смени од по 6.5 часа.
Одлични услови за работа во климатизирани простории.
Почетна нето плата од 15.000 мкд, пријава на полн износ, К15...

Апликациите можете да ги доставите лично во дирекцијата/малопродажниот објект во ТЦ Беверли Хилс на Ул. Народен Фронт 19, локал 41, Скопје или на е-маил info@cakemaster.mk
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  13/1/2021
    Сервисер    
         Важи до:
  12/3/2021
         Важи од:
  13/1/2021
    Мак Спејс    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  10/2/2021
    Осигурителен Брокер    
         Важи до:
  25/2/2021
         Важи од:
  10/2/2021
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  15/2/2021
    Електро инженер    
         Важи до:
  15/3/2021
         Важи од:
  16/2/2021
    Возач механичар база Велес    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  16/2/2021
    Раководител на Сервис и помош на пат Велес    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  19/2/2021
    Референт за прием на возила и наплата    
         Важи до:
  3/3/2021
         Важи од:
  23/2/2021
    ситопечатар    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  24/2/2021
    Фармацевт    
         Важи до:
  23/3/2021
         Важи од:
  24/2/2021
    Магационер    
         Важи до:
  5/3/2021

 
  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Анитерм ДООЕЛ Скопје   Скопје  
  Сервисер
  Енергетика   Важи до:   12/3/2021  
0   Огласувач: Книговодител-Сметководител   Скопје  
  Мак Спејс
  Неозначена   Важи до:   28/2/2021  
0   Огласувач: АМСМ   Скопје   - Средно образование - Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит - Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување - Напредно познавање на MS Office - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
  Осигурителен Брокер
  Осигурување   Важи до:   25/2/2021   - Средно образование - Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит - Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување - Напредно познавање на MS Office - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |