Îãëàñè , Oglasi , rabotnimesta.mk , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , АМСМ - Референт за прием на возила и наплата

                                                       
  
      Референт за прием на возила и наплата
 Основна дејност Автомобилска
 Огласувач АМСМ
 Регион Скопје
 Отворен од 19/2/2021
 Отворен до 3/3/2021
 Плата Нема информација
 Број на работни места 1
 Вид на работување Определено
 Телефон Нема информација
 E-Mail vrabotuvanje@amsm.com.mk
 Потребни квалификации
 - Средно образование ССС
- Возачка дозвола за Б категорија
- Средно познавање на MS Office
- Средно познавање на Англиски јазик
- Работно искуство од 1 години на оперативни задачи во сервис за патнички моторни возила
 Детали за огласот
- Се грижи за прием на возилото, контакт и наплата на корисниците во сервисот
- Уредно ја води целокупната потребна евиденција во врска со извршените и наплатени работни налози во тесна соработка со сервисерот
- Активно учествува во процесот на продажба на услугите во сервисот
   
Внесете код за промена / бришење на огласот
         Важи од:
  13/1/2021
    Сервисер    
         Важи до:
  12/3/2021
         Важи од:
  13/1/2021
    Мак Спејс    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  10/2/2021
    Осигурителен Брокер    
         Важи до:
  25/2/2021
         Важи од:
  10/2/2021
    Графички дизајнер    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  15/2/2021
    Електро инженер    
         Важи до:
  15/3/2021
         Важи од:
  16/2/2021
    Возач механичар база Велес    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  16/2/2021
    Раководител на Сервис и помош на пат Велес    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  18/2/2021
    Продавач/ка во малопродажен објект    
         Важи до:
  25/2/2021
         Важи од:
  23/2/2021
    ситопечатар    
         Важи до:
  28/2/2021
         Важи од:
  24/2/2021
    Фармацевт    
         Важи до:
  23/3/2021
         Важи од:
  24/2/2021
    Магационер    
         Важи до:
  5/3/2021

    Други огласи од истата дејност
0   Огласувач: АМСМ   Велес   - Средно образование ССС – Машински, Електротехнички техничар - Работно искуство од: автомеханика, автоелектрика, дијагностика на системите на моторните возила, возач на товарно возило-камион, најмалку 1 години - Возачка дозвола за Б и Ц категорија (ќе се смета за предност Е) - Основно познавање на MS Office - Основно познавање на Англиски јазик и/или Германски јазик (ќе се смета за предност)
  Возач механичар база Велес
  Автомобилска   Важи до:   28/2/2021   - Средно образование ССС – Машински, Електротехнички техничар - Работно искуство од: автомеханика, автоелектрика, дијагностика на системите на моторните возила, возач на товарно возило-камион, најмалку 1 години - Возачка дозвола за Б и Ц категорија (ќе се смета за предност Е) - Основно познавање на MS Office - Основно познавање на Англиски јазик и/или Германски јазик (ќе се смета за предност)
0   Огласувач: АМСМ   Велес   - Машински инженер, смер моторни возила - Познавање на MS Office - Познавање на Англиски јазик - Најмалку 3 години работно искуство во водење на сервис
  Раководител на Сервис и помош на пат Велес
  Автомобилска   Важи до:   28/2/2021   - Машински инженер, смер моторни возила - Познавање на MS Office - Познавање на Англиски јазик - Најмалку 3 години работно искуство во водење на сервис

  Други огласи од истиот регион
0   Огласувач: Анитерм ДООЕЛ Скопје   Скопје  
  Сервисер
  Енергетика   Важи до:   12/3/2021  
0   Огласувач: Книговодител-Сметководител   Скопје  
  Мак Спејс
  Неозначена   Важи до:   28/2/2021  
0   Огласувач: АМСМ   Скопје   - Средно образование - Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит - Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување - Напредно познавање на MS Office - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
  Осигурителен Брокер
  Осигурување   Важи до:   25/2/2021   - Средно образование - Лиценца за осигурителен брокер или Положен брокерски испит - Работно искуство од 1 години во продажба на осигурување - Напредно познавање на MS Office - Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)


  | Почетна |    | Помош |  | Контакт |