Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Cela Makedonija >>Производство

          
    
         
  Cela Makedonija >>Производство                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Општ работник (Мериан-АС ДОО ) Мериан-АС ДОО *** Фирмата,,Мериан АС,,ДОО Скопје која се занимава со производтво на мебел има потреба од вработување на 2(двајца) општи работници Плата по договор Сите заинтересирани кандидати можат да се јават на 070 219 334 или да пратат CV на contact@merianas.com.mk

  

0  Важи од: 30/6/2020    Огласувач: Мериан-АС ДОО   Скопје   Фирмата,,Мериан АС,,ДОО Скопје која се занимава со производтво на мебел има потреба од вработување на 2(двајца) општи работници Плата по договор Сите заинтересирани кандидати можат да се јават на 070 219 334 или да пратат CV на contact@merianas.com.mk
  Општ работник
 Важи до: 29/8/2020   Производство   Фирмата,,Мериан АС,,ДОО Скопје која се занимава со производтво на мебел има потреба од вработување на 2(двајца) општи работници Плата по договор Сите заинтересирани кандидати можат да се јават на 070 219 334 или да пратат CV на contact@merianas.com.mk
Ñòðaíà 1 îä 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес