Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Cela Makedonija >>Трговија

          
    
         
  Cela Makedonija >>Трговија                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Декларанти (КАМ ДООЕЛ ) КАМ ДООЕЛ *** КАМ доо е најголем синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард дисконт: Висок квалитет и постојно ниски цени. Со препознатлива мрежа од 74 маркети, постојано сме блиску до нашите купувачи. Компанијата има потреба од: РАБОТНИК ЗА ЛЕПЕЊЕ ДЕКЛАРАЦИИ ВО МАГАЦИН- ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР ИЛИНДЕН: Ваши задачи: - Лепење на декларации на производите, водење грижа за стоката во магацинот, контролира точни информации на декларацијата на производот, одговара за секој производ да биде обезбеден со потребната документација. Вашиот профил: - Средно образование, - Минимално работно искуство, - Здрава личност, силна и издржлива Ние нудиме: - Загарантирана плата од 14.934 денари - Сите изработени прекувремени часови, работа во недела и работа на празник се исплаќа согласно Закон. - Пријатна работна атмосфера - Регрес и платен одмор согласно Законските нормативи Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете персонална биографија (CV) на следната адреса: КАМ ДОО Персонален оддел ул. Индустриска бб (товарна) 1000 Скопје или преку полето Брза Апликација Апликација за работа можете да испратите на нашата меил адреса: personal@kam.com.mk или преку нашата нова веб страница www.kam.com.mk
  Продавач/ка во малопродажен објект (ХАНИМАК ДООЕЛ Скопје ) ХАНИМАК ДООЕЛ Скопје *** Се бара продавачка за работа во малопродажен објект во населба Маџари. Работно време од понеделник - сабота, само прва смена, 40 работни часови неделно. Информации на тел: 076/451-957 и 075/855-810 E-mail: l.milevska@gmail.com
  Distributer (Titik dooel Skopje ) Titik dooel Skopje *** Se bara distributer.Potrebna e B vozacka i soodvetno iskustvo.Pratete CV na meil titik2008@gmail.com

  

0  Важи од: 12/11/2020    Огласувач: КАМ ДООЕЛ   Скопје   КАМ доо е најголем синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард дисконт: Висок квалитет и постојно ниски цени. Со препознатлива мрежа од 74 маркети, постојано сме блиску до нашите купувачи. Компанијата има потреба од: РАБОТНИК ЗА ЛЕПЕЊЕ ДЕКЛАРАЦИИ ВО МАГАЦИН- ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР ИЛИНДЕН: Ваши задачи: - Лепење на декларации на производите, водење грижа за стоката во магацинот, контролира точни информации на декларацијата на производот, одговара за секој производ да биде обезбеден со потребната документација. Вашиот профил: - Средно образование, - Минимално работно искуство, - Здрава личност, силна и издржлива Ние нудиме: - Загарантирана плата од 14.934 денари - Сите изработени прекувремени часови, работа во недела и работа на празник се исплаќа согласно Закон. - Пријатна работна атмосфера - Регрес и платен одмор согласно Законските нормативи Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете персонална биографија (CV) на следната адреса: КАМ ДОО Персонален оддел ул. Индустриска бб (товарна) 1000 Скопје или преку полето Брза Апликација Апликација за работа можете да испратите на нашата меил адреса: personal@kam.com.mk или преку нашата нова веб страница www.kam.com.mk
  Декларанти
 Важи до: 30/11/2020   Трговија   КАМ доо е најголем синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард дисконт: Висок квалитет и постојно ниски цени. Со препознатлива мрежа од 74 маркети, постојано сме блиску до нашите купувачи. Компанијата има потреба од: РАБОТНИК ЗА ЛЕПЕЊЕ ДЕКЛАРАЦИИ ВО МАГАЦИН- ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР ИЛИНДЕН: Ваши задачи: - Лепење на декларации на производите, водење грижа за стоката во магацинот, контролира точни информации на декларацијата на производот, одговара за секој производ да биде обезбеден со потребната документација. Вашиот профил: - Средно образование, - Минимално работно искуство, - Здрава личност, силна и издржлива Ние нудиме: - Загарантирана плата од 14.934 денари - Сите изработени прекувремени часови, работа во недела и работа на празник се исплаќа согласно Закон. - Пријатна работна атмосфера - Регрес и платен одмор согласно Законските нормативи Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете персонална биографија (CV) на следната адреса: КАМ ДОО Персонален оддел ул. Индустриска бб (товарна) 1000 Скопје или преку полето Брза Апликација Апликација за работа можете да испратите на нашата меил адреса: personal@kam.com.mk или преку нашата нова веб страница www.kam.com.mk
0  Важи од: 12/11/2020    Огласувач: ХАНИМАК ДООЕЛ Скопје   Скопје   Се бара продавачка за работа во малопродажен објект во населба Маџари. Работно време од понеделник - сабота, само прва смена, 40 работни часови неделно. Информации на тел: 076/451-957 и 075/855-810 E-mail: l.milevska@gmail.com
  Продавач/ка во малопродажен објект
 Важи до: 30/11/2020   Трговија   Се бара продавачка за работа во малопродажен објект во населба Маџари. Работно време од понеделник - сабота, само прва смена, 40 работни часови неделно. Информации на тел: 076/451-957 и 075/855-810 E-mail: l.milevska@gmail.com
0  Важи од: 10/11/2020    Огласувач: Titik dooel Skopje   Цела Македонија   Se bara distributer.Potrebna e B vozacka i soodvetno iskustvo.Pratete CV na meil titik2008@gmail.com
  Distributer
 Важи до: 7/12/2020   Трговија   Se bara distributer.Potrebna e B vozacka i soodvetno iskustvo.Pratete CV na meil titik2008@gmail.com
Strana 1 od 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес