Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Cela Makedonija >>Фармација

          
    
         
  Cela Makedonija >>Фармација                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Фармацевтски техничар (Apteka ) Apteka *** Аптека во Каварадци поради проширување на својот тим вработува фармацевтски техничар со лиценца за работа со или без работно искуство во аптека. Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија со фотографија на следната email адреса: apteka_info@yahoo.com

  

0  Важи од: 21/7/2020    Огласувач: Apteka   Кавадарци   Аптека во Каварадци поради проширување на својот тим вработува фармацевтски техничар со лиценца за работа со или без работно искуство во аптека. Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија со фотографија на следната email адреса: apteka_info@yahoo.com
  Фармацевтски техничар
 Важи до: 15/8/2020   Фармација   Аптека во Каварадци поради проширување на својот тим вработува фармацевтски техничар со лиценца за работа со или без работно искуство во аптека. Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија со фотографија на следната email адреса: apteka_info@yahoo.com
Ñòðaíà 1 îä 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес