Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Cela Makedonija >>Производство

          
    
         
  Cela Makedonija >>Производство                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Електро инженер (УВЦ МАКС ДООЕЛ ) УВЦ МАКС ДООЕЛ *** Друштвото за производство, трговија и услуги УВЦ МАКС ДОО Скопје кое се бави со производство и продажба на паметни уреди за дезинфекција има потреба од : ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР РАБОТНИ ОБВРСКИ - Дизајнирање на електрични кола - Програмирање на микроконтролери ( STMicroelectronics, Cypress semiconductor, Raspberry pi, Arduino ) - Правење на прототипи на електрични системи Доколку се пронаоѓате во овој профил на вработен и сте амбициозна личност желна за предизвици , со задоволство ќе го разгледаме вашето резиме . Вашата кратка биографија и мотивационо писмо испратете ја на office@uvcmax.com со назнака на позицијата за која аплицирате. - Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат исконтактирани - Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во УВЦ МАКС ДОО или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

  

0  Важи од: 15/2/2021    Огласувач: УВЦ МАКС ДООЕЛ   Скопје   Друштвото за производство, трговија и услуги УВЦ МАКС ДОО Скопје кое се бави со производство и продажба на паметни уреди за дезинфекција има потреба од : ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР РАБОТНИ ОБВРСКИ - Дизајнирање на електрични кола - Програмирање на микроконтролери ( STMicroelectronics, Cypress semiconductor, Raspberry pi, Arduino ) - Правење на прототипи на електрични системи Доколку се пронаоѓате во овој профил на вработен и сте амбициозна личност желна за предизвици , со задоволство ќе го разгледаме вашето резиме . Вашата кратка биографија и мотивационо писмо испратете ја на office@uvcmax.com со назнака на позицијата за која аплицирате. - Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат исконтактирани - Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во УВЦ МАКС ДОО или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.
  Електро инженер
 Важи до: 15/3/2021   Производство   Друштвото за производство, трговија и услуги УВЦ МАКС ДОО Скопје кое се бави со производство и продажба на паметни уреди за дезинфекција има потреба од : ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР РАБОТНИ ОБВРСКИ - Дизајнирање на електрични кола - Програмирање на микроконтролери ( STMicroelectronics, Cypress semiconductor, Raspberry pi, Arduino ) - Правење на прототипи на електрични системи Доколку се пронаоѓате во овој профил на вработен и сте амбициозна личност желна за предизвици , со задоволство ќе го разгледаме вашето резиме . Вашата кратка биографија и мотивационо писмо испратете ја на office@uvcmax.com со назнака на позицијата за која аплицирате. - Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат исконтактирани - Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во УВЦ МАКС ДОО или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.
Strana 1 od 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес