Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Cela Makedonija >>Site dejnosti

          
    
         
  Cela Makedonija >>Site dejnosti                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Административен работник (Хромак ) Хромак *** ТД Хромак бара административен работник за новиот дистрибутивен центар во Визбегово, Скопје. Кандидатите треба да имаат ВСС ( Економски фактултет), работно искуство од најмалку две години во административен или сметководствен сектор, солидно познавање на материјално и финансиско работење, познавање на MS Office и возачка дозвола Б категорија. Компанијата нуди услови за напредување и усовршување, почетна плата од 27.000 ден и пријатна работна атмосфера. Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го пратат на: hromak_k@yahoo.com
  Касиер/ка (ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје ) ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје *** ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Компанијата е дел од брзорастечката меѓународна група, која располага со развиена мрежа канцеларии на територијата на Бугарија, Украина, Романија, Полска, Чешка и Македонија. Тимот на компанијата вклучува млади, креативни и амбициозни вработени со основна цел да развие ефикасна, ефективна, динамична и модерна работна околина. Во врска со проширувањето на активностите на компанијата, сакаме да вработиме амбициозен, снаодлив и одговорен вработен на позиција: КАСИЕР ЗА СКОПЈЕ Доколку: - Сакате да работите во финансиска институција со сигурен приход и можност за обука и развој - Имате искуство или сакате да стекнете искуство во областа на продажбата - Барате сериозна и одговорна компанија која ќе ви понуди атрактивна работна атмосфера - Сакате да имате слобода да одлучувате - Сакате да контактирате со нови луѓе и да воспоставите долгорочни односи со различни типови на клиенти. Ова е твојата нова можност! Бидете дел од нашиот тим! Од вас очекуваме: - Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели - Развој и одржување на база на клиенти на локацијата - Клиентска услуга за плаќање и администрирање на реализирана продажба - Подготовка на периодично известување - Стручна и љубезна услуга на купувачи - Добри компјутерски вештини - Аналитичко размислување и вештини за приоретизирање на задачите - Вештини за тимска работа. Ние нудиме: - Договор за работа, фиксна плата и бонуси за работа - Платени придонеси за осигурување според платата - Обука во компанијата и периодична обука во секторот. - Работа во пријатно и професионално опкружување - Дополнителни социјални бенефиции: - Дополнително здравствено осигурување - Преференцијално разменување на вработените Ако овој предлог ви е интересен, испратете ни CV со неодамнешна слика. Ако сметате дека одговарате на нашите барања, а ние на Вашите очекувања, Ве молиме доставете ја Вашата детална биографија со актуелна слика на нашата електронска адреса careers@mcash.mk Ние гарантираме доверливост на сите апликации за работа и ќе ги исконтактираме само одобрените кандидати во потесниот круг на избор.
  Комерцијалист (МЕДИКАПРО ДООЕЛ ) МЕДИКАПРО ДООЕЛ *** Продажба на ортопедски помагала Доколку сте организирана ,комуникативна,љубезна личност со ведрина,позитивен став и искреност,и не ви претставува потешкотија услужување-помагање слободно аплицирајте за да станете дел од нашиот тим Работни задачи -Продажба и презентација -Посети на клиентите -Изготвување понуди ... Потребни квалификации -ССС од медицински струки (не е задолжително), -Познавање на компјутерско работење (Word, Excel, Internet, работа во специјализирани програми) -Возачка дозвола(активен шофер)

  

0  Важи од: 2/12/2021    Огласувач: Хромак   Скопје   ТД Хромак бара административен работник за новиот дистрибутивен центар во Визбегово, Скопје. Кандидатите треба да имаат ВСС ( Економски фактултет), работно искуство од најмалку две години во административен или сметководствен сектор, солидно познавање на материјално и финансиско работење, познавање на MS Office и возачка дозвола Б категорија. Компанијата нуди услови за напредување и усовршување, почетна плата од 27.000 ден и пријатна работна атмосфера. Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го пратат на: hromak_k@yahoo.com
  Административен работник
 Важи до: 23/12/2021   Трговија   ТД Хромак бара административен работник за новиот дистрибутивен центар во Визбегово, Скопје. Кандидатите треба да имаат ВСС ( Економски фактултет), работно искуство од најмалку две години во административен или сметководствен сектор, солидно познавање на материјално и финансиско работење, познавање на MS Office и возачка дозвола Б категорија. Компанијата нуди услови за напредување и усовршување, почетна плата од 27.000 ден и пријатна работна атмосфера. Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го пратат на: hromak_k@yahoo.com
0  Важи од: 2/12/2021    Огласувач: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје   Скопје   ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Компанијата е дел од брзорастечката меѓународна група, која располага со развиена мрежа канцеларии на територијата на Бугарија, Украина, Романија, Полска, Чешка и Македонија. Тимот на компанијата вклучува млади, креативни и амбициозни вработени со основна цел да развие ефикасна, ефективна, динамична и модерна работна околина. Во врска со проширувањето на активностите на компанијата, сакаме да вработиме амбициозен, снаодлив и одговорен вработен на позиција: КАСИЕР ЗА СКОПЈЕ Доколку: - Сакате да работите во финансиска институција со сигурен приход и можност за обука и развој - Имате искуство или сакате да стекнете искуство во областа на продажбата - Барате сериозна и одговорна компанија која ќе ви понуди атрактивна работна атмосфера - Сакате да имате слобода да одлучувате - Сакате да контактирате со нови луѓе и да воспоставите долгорочни односи со различни типови на клиенти. Ова е твојата нова можност! Бидете дел од нашиот тим! Од вас очекуваме: - Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели - Развој и одржување на база на клиенти на локацијата - Клиентска услуга за плаќање и администрирање на реализирана продажба - Подготовка на периодично известување - Стручна и љубезна услуга на купувачи - Добри компјутерски вештини - Аналитичко размислување и вештини за приоретизирање на задачите - Вештини за тимска работа. Ние нудиме: - Договор за работа, фиксна плата и бонуси за работа - Платени придонеси за осигурување според платата - Обука во компанијата и периодична обука во секторот. - Работа во пријатно и професионално опкружување - Дополнителни социјални бенефиции: - Дополнително здравствено осигурување - Преференцијално разменување на вработените Ако овој предлог ви е интересен, испратете ни CV со неодамнешна слика. Ако сметате дека одговарате на нашите барања, а ние на Вашите очекувања, Ве молиме доставете ја Вашата детална биографија со актуелна слика на нашата електронска адреса careers@mcash.mk Ние гарантираме доверливост на сите апликации за работа и ќе ги исконтактираме само одобрените кандидати во потесниот круг на избор.
  Касиер/ка
 Важи до: 12/12/2021   Финансии и банкарство   ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Компанијата е дел од брзорастечката меѓународна група, која располага со развиена мрежа канцеларии на територијата на Бугарија, Украина, Романија, Полска, Чешка и Македонија. Тимот на компанијата вклучува млади, креативни и амбициозни вработени со основна цел да развие ефикасна, ефективна, динамична и модерна работна околина. Во врска со проширувањето на активностите на компанијата, сакаме да вработиме амбициозен, снаодлив и одговорен вработен на позиција: КАСИЕР ЗА СКОПЈЕ Доколку: - Сакате да работите во финансиска институција со сигурен приход и можност за обука и развој - Имате искуство или сакате да стекнете искуство во областа на продажбата - Барате сериозна и одговорна компанија која ќе ви понуди атрактивна работна атмосфера - Сакате да имате слобода да одлучувате - Сакате да контактирате со нови луѓе и да воспоставите долгорочни односи со различни типови на клиенти. Ова е твојата нова можност! Бидете дел од нашиот тим! Од вас очекуваме: - Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели - Развој и одржување на база на клиенти на локацијата - Клиентска услуга за плаќање и администрирање на реализирана продажба - Подготовка на периодично известување - Стручна и љубезна услуга на купувачи - Добри компјутерски вештини - Аналитичко размислување и вештини за приоретизирање на задачите - Вештини за тимска работа. Ние нудиме: - Договор за работа, фиксна плата и бонуси за работа - Платени придонеси за осигурување според платата - Обука во компанијата и периодична обука во секторот. - Работа во пријатно и професионално опкружување - Дополнителни социјални бенефиции: - Дополнително здравствено осигурување - Преференцијално разменување на вработените Ако овој предлог ви е интересен, испратете ни CV со неодамнешна слика. Ако сметате дека одговарате на нашите барања, а ние на Вашите очекувања, Ве молиме доставете ја Вашата детална биографија со актуелна слика на нашата електронска адреса careers@mcash.mk Ние гарантираме доверливост на сите апликации за работа и ќе ги исконтактираме само одобрените кандидати во потесниот круг на избор.
0  Важи од: 28/11/2021    Огласувач: МЕДИКАПРО ДООЕЛ   Скопје   Продажба на ортопедски помагала Доколку сте организирана ,комуникативна,љубезна личност со ведрина,позитивен став и искреност,и не ви претставува потешкотија услужување-помагање слободно аплицирајте за да станете дел од нашиот тим Работни задачи -Продажба и презентација -Посети на клиентите -Изготвување понуди ... Потребни квалификации -ССС од медицински струки (не е задолжително), -Познавање на компјутерско работење (Word, Excel, Internet, работа во специјализирани програми) -Возачка дозвола(активен шофер)
  Комерцијалист
 Важи до: 31/12/2021   Продажба и Маркетинг   Продажба на ортопедски помагала Доколку сте организирана ,комуникативна,љубезна личност со ведрина,позитивен став и искреност,и не ви претставува потешкотија услужување-помагање слободно аплицирајте за да станете дел од нашиот тим Работни задачи -Продажба и презентација -Посети на клиентите -Изготвување понуди ... Потребни квалификации -ССС од медицински струки (не е задолжително), -Познавање на компјутерско работење (Word, Excel, Internet, работа во специјализирани програми) -Возачка дозвола(активен шофер)
0  Важи од: 28/11/2021    Огласувач: ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ   Скопје   Друштво за производство, трговија и услуги ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ Радовиш има потреба од правник. Работната позиција е поврзана со областа од човекови ресурси.Заинтересираните кандидати може да аплицираат на следната e-mail адреса: ana.vegrupa@yahoo.com.
  Правник
 Важи до: 5/12/2021   Градежништво и Архитектура   Друштво за производство, трговија и услуги ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ Радовиш има потреба од правник. Работната позиција е поврзана со областа од човекови ресурси.Заинтересираните кандидати може да аплицираат на следната e-mail адреса: ana.vegrupa@yahoo.com.
0  Важи од: 12/10/2021    Огласувач: Лиле ДООЕЛ Скопје   Скопје   Барам дипломиран фармацевт со лиценца за работа и двајца фармацевтски техничари со положен државен испит по можност со работно искуство. Плата по договор
  Account Manager for Macedonian Clients
 Важи до: 10/12/2021   Медицина   Барам дипломиран фармацевт со лиценца за работа и двајца фармацевтски техничари со положен државен испит по можност со работно искуство. Плата по договор
Strana 1 od 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес