Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Cela Makedonija >>Графичка

          
    
         
  Cela Makedonija >>Графичка                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Магационер (Скрин Принт ) Скрин Принт *** СКРИН ПРИНТ објавува ОГЛАС за работа на позиција за МАГАЦИОНЕР / ВОЗАЧ Потребни квалификации: Возачка дозвола Б – категорија и возачко искуство минимум 2 години Предност со работно искуство во магацин Одговорности и задачи:: Задолжен за набавка, прием, складирање и издавање на роба (утовар / растовар) Подредување, грижа и одговорност за производите во магацинот Одржување на хигиена во магационот и службеното возило . Почетна нето плата 18 000 денари.
  Графички дизајнер (ДЕКО ИНК ) ДЕКО ИНК *** Печатница ДЕКО ИНК има потреба од графички техничар за работа на дигитални машини Работни обврски: Адаптација и прилагодување на слики и текстови во photoshop, adobe illustrator и corel draw. (Задолжително познавање на наведените програми) Печатење на дигитални машини/ принтери. Pаботно искуство ке се смета за предност. Работно време од понеделник до петок од 08:00-16:00 часот. Сите кандидати кои се заинтересирани за оваа работна позиција својата кратка биографија (CV) можат да ја достават на адресата за апликација: office@deko.com.mk

  

0  Важи од: 14/4/2021    Огласувач: Скрин Принт   Скопје   СКРИН ПРИНТ објавува ОГЛАС за работа на позиција за МАГАЦИОНЕР / ВОЗАЧ Потребни квалификации: Возачка дозвола Б – категорија и возачко искуство минимум 2 години Предност со работно искуство во магацин Одговорности и задачи:: Задолжен за набавка, прием, складирање и издавање на роба (утовар / растовар) Подредување, грижа и одговорност за производите во магацинот Одржување на хигиена во магационот и службеното возило . Почетна нето плата 18 000 денари.
  Магационер
 Важи до: 30/4/2021   Графичка   СКРИН ПРИНТ објавува ОГЛАС за работа на позиција за МАГАЦИОНЕР / ВОЗАЧ Потребни квалификации: Возачка дозвола Б – категорија и возачко искуство минимум 2 години Предност со работно искуство во магацин Одговорности и задачи:: Задолжен за набавка, прием, складирање и издавање на роба (утовар / растовар) Подредување, грижа и одговорност за производите во магацинот Одржување на хигиена во магационот и службеното возило . Почетна нето плата 18 000 денари.
0  Важи од: 25/3/2021    Огласувач: ДЕКО ИНК   Скопје   Печатница ДЕКО ИНК има потреба од графички техничар за работа на дигитални машини Работни обврски: Адаптација и прилагодување на слики и текстови во photoshop, adobe illustrator и corel draw. (Задолжително познавање на наведените програми) Печатење на дигитални машини/ принтери. Pаботно искуство ке се смета за предност. Работно време од понеделник до петок од 08:00-16:00 часот. Сите кандидати кои се заинтересирани за оваа работна позиција својата кратка биографија (CV) можат да ја достават на адресата за апликација: office@deko.com.mk
  Графички дизајнер
 Важи до: 23/4/2021   Графичка   Печатница ДЕКО ИНК има потреба од графички техничар за работа на дигитални машини Работни обврски: Адаптација и прилагодување на слики и текстови во photoshop, adobe illustrator и corel draw. (Задолжително познавање на наведените програми) Печатење на дигитални машини/ принтери. Pаботно искуство ке се смета за предност. Работно време од понеделник до петок од 08:00-16:00 часот. Сите кандидати кои се заинтересирани за оваа работна позиција својата кратка биографија (CV) можат да ја достават на адресата за апликација: office@deko.com.mk
Strana 1 od 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес