Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Cela Makedonija >>Медицина

          
    
         
  Cela Makedonija >>Медицина                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Лекар (ПЗУ ЦИПУШ СКОПЈЕ ) ПЗУ ЦИПУШ СКОПЈЕ *** ПЗУ Ципуш бара лекар по општа медицина или специјалист по семејна медицина со работно искуство, Плата по договор.

  

0  Важи од: 6/9/2021    Огласувач: ПЗУ ЦИПУШ СКОПЈЕ   Скопје   ПЗУ Ципуш бара лекар по општа медицина или специјалист по семејна медицина со работно искуство, Плата по договор.
  Лекар
 Важи до: 30/9/2021   Медицина   ПЗУ Ципуш бара лекар по општа медицина или специјалист по семејна медицина со работно искуство, Плата по договор.
Strana 1 od 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес