Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Cela Makedonija >>Продажба и Маркетинг

          
    
         
  Cela Makedonija >>Продажба и Маркетинг                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Графички дизајнер (FEYDOM FURNITURE ) FEYDOM FURNITURE *** FEYDOM има потреба од графички дизајнер за промоција на концептот, брендот и производите во неколку земји од западна Европа за 2021 год. Бараме дизајнер со искуство во социјални мрежи, брошури, каталози, и фото продукција. Сите заинтересирани нека пратат CV и портфолио.

  

0  Важи од: 10/2/2021    Огласувач: FEYDOM FURNITURE   Скопје   FEYDOM има потреба од графички дизајнер за промоција на концептот, брендот и производите во неколку земји од западна Европа за 2021 год. Бараме дизајнер со искуство во социјални мрежи, брошури, каталози, и фото продукција. Сите заинтересирани нека пратат CV и портфолио.
  Графички дизајнер
 Важи до: 28/2/2021   Продажба и Маркетинг   FEYDOM има потреба од графички дизајнер за промоција на концептот, брендот и производите во неколку земји од западна Европа за 2021 год. Бараме дизајнер со искуство во социјални мрежи, брошури, каталози, и фото продукција. Сите заинтересирани нека пратат CV и портфолио.
Strana 1 od 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес