Îãëàñè , Oglasi , ðàáîòíè ìåñòà , rabotnimesta , Oglasnik , Îãëàñíèê , rabota , ðàáîòà , Скопје >>Site dejnosti

          
    
         
  Скопје >>Site dejnosti                                                                                                                                                             

      
  Премиум огласи
  Медицинска сестра (Реоника ) Реоника *** ПЗУ Поликлиника Реоника има потреба од медицинска сестра на неопределено време. Одлични услови за работа и солидна плата. Работа со возрасни пациенти и педијатриска популација. Телефони за контакт: 077/959-686 и 070/318-157 и e-mail: pzureonika@gmail.com
  Фармацевт (M-LAB DOO ) M-LAB DOO *** Компанијата М-ЛАБ ДОО, Скопје, вработува фармацевт . Заинтересираните кандидати да достават свое CV со фотографија и телефон за контакт на следната е-маил адреса: info@mlab.mk Сите кандидати кои ги исполнуваат основните услови ќе бидат повикани на интервју. Потребни квалификации: Основни квалификации: ВСС – Фармацевтски факултет, Положен државен испит, Лиценца за работа, Работно искуство од минимум 3 години во областа на фармацијата. Дополнителни квалификација: Познавање на англиски јазик, Познавање на основни компјутерски програми. Работни услови Работните услови, бенефиции и одговорности ќе бидат дискутирани на интервјуто кое ќе биде спроведено од менаџметнот на компанијата.
  Декларанти (КАМ ДООЕЛ ) КАМ ДООЕЛ *** КАМ доо е најголем синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард дисконт: Висок квалитет и постојно ниски цени. Со препознатлива мрежа од 74 маркети, постојано сме блиску до нашите купувачи. Компанијата има потреба од: РАБОТНИК ЗА ЛЕПЕЊЕ ДЕКЛАРАЦИИ ВО МАГАЦИН- ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР ИЛИНДЕН: Ваши задачи: - Лепење на декларации на производите, водење грижа за стоката во магацинот, контролира точни информации на декларацијата на производот, одговара за секој производ да биде обезбеден со потребната документација. Вашиот профил: - Средно образование, - Минимално работно искуство, - Здрава личност, силна и издржлива Ние нудиме: - Загарантирана плата од 14.934 денари - Сите изработени прекувремени часови, работа во недела и работа на празник се исплаќа согласно Закон. - Пријатна работна атмосфера - Регрес и платен одмор согласно Законските нормативи Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете персонална биографија (CV) на следната адреса: КАМ ДОО Персонален оддел ул. Индустриска бб (товарна) 1000 Скопје или преку полето Брза Апликација Апликација за работа можете да испратите на нашата меил адреса: personal@kam.com.mk или преку нашата нова веб страница www.kam.com.mk

  

0  Важи од: 19/11/2020    Огласувач: Реоника   Скопје   ПЗУ Поликлиника Реоника има потреба од медицинска сестра на неопределено време. Одлични услови за работа и солидна плата. Работа со возрасни пациенти и педијатриска популација. Телефони за контакт: 077/959-686 и 070/318-157 и e-mail: pzureonika@gmail.com
  Медицинска сестра
 Важи до: 17/12/2020   Медицина   ПЗУ Поликлиника Реоника има потреба од медицинска сестра на неопределено време. Одлични услови за работа и солидна плата. Работа со возрасни пациенти и педијатриска популација. Телефони за контакт: 077/959-686 и 070/318-157 и e-mail: pzureonika@gmail.com
0  Важи од: 19/11/2020    Огласувач: M-LAB DOO   Скопје   Компанијата М-ЛАБ ДОО, Скопје, вработува фармацевт . Заинтересираните кандидати да достават свое CV со фотографија и телефон за контакт на следната е-маил адреса: info@mlab.mk Сите кандидати кои ги исполнуваат основните услови ќе бидат повикани на интервју. Потребни квалификации: Основни квалификации: ВСС – Фармацевтски факултет, Положен државен испит, Лиценца за работа, Работно искуство од минимум 3 години во областа на фармацијата. Дополнителни квалификација: Познавање на англиски јазик, Познавање на основни компјутерски програми. Работни услови Работните услови, бенефиции и одговорности ќе бидат дискутирани на интервјуто кое ќе биде спроведено од менаџметнот на компанијата.
  Фармацевт
 Важи до: 30/11/2020   Фармација   Компанијата М-ЛАБ ДОО, Скопје, вработува фармацевт . Заинтересираните кандидати да достават свое CV со фотографија и телефон за контакт на следната е-маил адреса: info@mlab.mk Сите кандидати кои ги исполнуваат основните услови ќе бидат повикани на интервју. Потребни квалификации: Основни квалификации: ВСС – Фармацевтски факултет, Положен државен испит, Лиценца за работа, Работно искуство од минимум 3 години во областа на фармацијата. Дополнителни квалификација: Познавање на англиски јазик, Познавање на основни компјутерски програми. Работни услови Работните услови, бенефиции и одговорности ќе бидат дискутирани на интервјуто кое ќе биде спроведено од менаџметнот на компанијата.
0  Важи од: 12/11/2020    Огласувач: КАМ ДООЕЛ   Скопје   КАМ доо е најголем синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард дисконт: Висок квалитет и постојно ниски цени. Со препознатлива мрежа од 74 маркети, постојано сме блиску до нашите купувачи. Компанијата има потреба од: РАБОТНИК ЗА ЛЕПЕЊЕ ДЕКЛАРАЦИИ ВО МАГАЦИН- ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР ИЛИНДЕН: Ваши задачи: - Лепење на декларации на производите, водење грижа за стоката во магацинот, контролира точни информации на декларацијата на производот, одговара за секој производ да биде обезбеден со потребната документација. Вашиот профил: - Средно образование, - Минимално работно искуство, - Здрава личност, силна и издржлива Ние нудиме: - Загарантирана плата од 14.934 денари - Сите изработени прекувремени часови, работа во недела и работа на празник се исплаќа согласно Закон. - Пријатна работна атмосфера - Регрес и платен одмор согласно Законските нормативи Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете персонална биографија (CV) на следната адреса: КАМ ДОО Персонален оддел ул. Индустриска бб (товарна) 1000 Скопје или преку полето Брза Апликација Апликација за работа можете да испратите на нашата меил адреса: personal@kam.com.mk или преку нашата нова веб страница www.kam.com.mk
  Декларанти
 Важи до: 30/11/2020   Трговија   КАМ доо е најголем синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард дисконт: Висок квалитет и постојно ниски цени. Со препознатлива мрежа од 74 маркети, постојано сме блиску до нашите купувачи. Компанијата има потреба од: РАБОТНИК ЗА ЛЕПЕЊЕ ДЕКЛАРАЦИИ ВО МАГАЦИН- ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР ИЛИНДЕН: Ваши задачи: - Лепење на декларации на производите, водење грижа за стоката во магацинот, контролира точни информации на декларацијата на производот, одговара за секој производ да биде обезбеден со потребната документација. Вашиот профил: - Средно образование, - Минимално работно искуство, - Здрава личност, силна и издржлива Ние нудиме: - Загарантирана плата од 14.934 денари - Сите изработени прекувремени часови, работа во недела и работа на празник се исплаќа согласно Закон. - Пријатна работна атмосфера - Регрес и платен одмор согласно Законските нормативи Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете персонална биографија (CV) на следната адреса: КАМ ДОО Персонален оддел ул. Индустриска бб (товарна) 1000 Скопје или преку полето Брза Апликација Апликација за работа можете да испратите на нашата меил адреса: personal@kam.com.mk или преку нашата нова веб страница www.kam.com.mk
0  Важи од: 12/11/2020    Огласувач: ХАНИМАК ДООЕЛ Скопје   Скопје   Се бара продавачка за работа во малопродажен објект во населба Маџари. Работно време од понеделник - сабота, само прва смена, 40 работни часови неделно. Информации на тел: 076/451-957 и 075/855-810 E-mail: l.milevska@gmail.com
  Продавач/ка во малопродажен објект
 Важи до: 30/11/2020   Трговија   Се бара продавачка за работа во малопродажен објект во населба Маџари. Работно време од понеделник - сабота, само прва смена, 40 работни часови неделно. Информации на тел: 076/451-957 и 075/855-810 E-mail: l.milevska@gmail.com
0  Важи од: 10/11/2020    Огласувач: Маркетинг Филмс   Скопје   Business Information We re a video production and marketing company, based in Wiltshire. Unusual, to a large degree. We combine film-making with automation and digital marketing. A blend. But we ve learned that creative works best when it serves the numbers. So we ve progressed from mere video. Giving you Adaptive Video, that converts more prospects at every stage of the PR, marketing and sales cycle. With powerful content, actionable insights, and reassuringly commercial gains. The day-to-day Our developers will: Understand product specifications, UX and user psychology Work closely with developers to discuss and plan technical solutions Work with other web developers to implement effective designs and solutions Keep up to date with industry trends Key skills Must have knowledge of Vue.js Must have knowledge of TypeScript 2+ years of experience in Vue.js (preferably), or Angular or React 2+ years of experience in Node.js MySql experience is beneficial Electron.js experience is beneficial NestJs experience is beneficial Analytical mind with a business awareness Problem-solving aptitude Team spirit: strong communication skills to collaborate with various stakeholders Ability to manage multiple projects at a time Attention to details Benefits Competitive salary Central Skopje office location Open door policy to all levels of management Hours We’re doing typical working (UK) hours of 8:00am - 4:00pm. However, you may be required to be flexible and work additional hours from time to time in order to meet project deadlines. This won’t be abused, but flexibility is likely the key.
  Web developer
 Важи до: 30/11/2020   Информатичка технологија   Business Information We re a video production and marketing company, based in Wiltshire. Unusual, to a large degree. We combine film-making with automation and digital marketing. A blend. But we ve learned that creative works best when it serves the numbers. So we ve progressed from mere video. Giving you Adaptive Video, that converts more prospects at every stage of the PR, marketing and sales cycle. With powerful content, actionable insights, and reassuringly commercial gains. The day-to-day Our developers will: Understand product specifications, UX and user psychology Work closely with developers to discuss and plan technical solutions Work with other web developers to implement effective designs and solutions Keep up to date with industry trends Key skills Must have knowledge of Vue.js Must have knowledge of TypeScript 2+ years of experience in Vue.js (preferably), or Angular or React 2+ years of experience in Node.js MySql experience is beneficial Electron.js experience is beneficial NestJs experience is beneficial Analytical mind with a business awareness Problem-solving aptitude Team spirit: strong communication skills to collaborate with various stakeholders Ability to manage multiple projects at a time Attention to details Benefits Competitive salary Central Skopje office location Open door policy to all levels of management Hours We’re doing typical working (UK) hours of 8:00am - 4:00pm. However, you may be required to be flexible and work additional hours from time to time in order to meet project deadlines. This won’t be abused, but flexibility is likely the key.
0  Важи од: 6/11/2020    Огласувач: Адвокатско друштво Доневски   Скопје   Се вработува адвокат или адвокатски стручен соработник.
  Адвокат
 Важи до: 31/12/2020   Право   Се вработува адвокат или адвокатски стручен соработник.
Strana 1 od 1

  | Почетна |   | Помош |  | Контакт |
  
Неозначена
Автомобилска
Администрација
Археологија
Безбедност и заштита при работа
Ветерина
Воена
Геодезија
Градежништво и Архитектура
Графичка
Дистрибуција
Дрвна
Е-комерц
Економија
Електроника и Телекомуникации
Енергетика
Животна средина
Забава и рекреција
Земјоделство
Издаваштво
Инжинерство
Информатичка технологија
Јавна Администрација
Комунална
Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
Машинство
Медиуми
Медицина
Менаџмент
Металургија
Невладини организации и Здруженија
Недвижнини
Образование и наука
Одбрана
Осигурување
Полиција
Право
Прехранбена
Продажба и Маркетинг
Производство
Ревизија
Рударство
Сметководство
Сообраќај
Социјална
Спорт
Стоматологија
Текстилна
Трговија
Туризам
Убавина и здравје
Угостителство
Уметност и Култура
Услуги
Фармација
Финансии и банкарство
Фонд
Хемија
Хотелиерство
Царина
Човечки ресурси
Шпедиција и транспорт
Шумарство
Сите дејности
 
 
Примете ги на e-mail огласите за дејностите и регионите од Ваш интерес