RabotniMesta.MK       
    
                 


     RabotniMesta.MK  е интернет страна која овозможува внесување на бесплатни огласи за вработување. Докулку сакате Вашите огласи да бидат одбележани,  на врвот од страната и да бидат во движечкиот банер треба да се зачленете и да станете премиум огласувач. Во тек е промотивен бесплатен период за да го сторите тоа. 
     Интернет страната нуди можност за зачленување на баратели на работа кои што ќе можат да ги примаат огласите од нивен интерес на електронска пошта. Потребно е само да се зачлените и да оставете e-mail (без CV и лични податоци)   

   Упатство за работа

  За премиум огласувачи:
  Со избирање на "најава" се оди на екран каде што се внесува корисничко име и лозинка (ако сте регистриран корисник) или ако сте нов корисник се оди на "нов корисник".  Понатаму се отвара екран за внесување или промена на податоци на огласувачот на сликата.
  Со запамтување на податоците внесени во овој екран се оди отвара екранот со преглед на огласи. Тука можете да ги промените податоците  за избраниот оглас  или да го избришите или да внесите нов оглас како на сликата.

   За бесплатен оглас се отвара директно екранот како на сликата, со таа разлика што на крајот се појавува код за промена/бришење на огласот кој што треба да го запамтете.

 
  | Почетна |     | Контакт |